maanantai 6. maaliskuuta 2017

Synttäritytöt

Ihana viikonloppu takana, juhlittiin tyttöjen kaverisynttäreitä, nautittiin kesäisen lämpimistä ilmoista ulkoillen ja puistoillen. Nyt uusi viikko ja vanhat kujeet, sillä vietin taas päivän kotona sairaan lapsen kanssa. Näinä hetkinä kaipaan Suomesta sitä, että vaikka ulkona paukkuu pakkanen niin sisällä pysytään lämpimänä ja siten myös terveinä, sanoisin että täällä olen viettänyt kylmimmän talven ikinä, vaikka lämpötilat ovatkin pysyneet plussan puolella kokoajan. Talvi ei ole siis mitään herkkua täällä mutta onneksi se on suht lyhyt ajanjakso, nyt kevät ilmoittelee jo itsestään ja kohta saadaan nauttia lämmöstä koko talven edestä.

Ens viikonloppuna on sitten luvassa ristiäisjuhlat, kyllä, saamme matkamuistojen lisäksi reissulta myös kummitytön. Miestäni siis pyydettiin kummisedäksi kaverin lapselle ja koska olemme naimisissa, tulee minusta automaattisesti kummitäti ja lapsistamme kummisisaruksia. Olemme tietenkin otettuja tästä ja ompahan nyt sitten painava syy pitää yhteyttä vielä sittenkin kun palaamme takaisin Suomeen, sekä luultavasti kyläilläkin puolin ja toisin.

Blogissa on ollut viime aikoina hiljaista, ihan vain siksi että elämä täällä on tuntunut sen verran arkisen tasaiselta etten ole saanut inspiraatiota kirjoittaa oikein mistään. Kaksplussalle liittyessä hain ehkä vähän suuntaa blogille, nyt olen kuitenkin päättäny jatkaa samalla linjalla jolla bloggaamisen aloitin eli jatkossa mennään enimmäkseen "matkapäiväkirja" tyyliin.



- Liisa

2 kommenttia:

  1. Ihanat tytöt!<3 Ja Paljon onnea kummilapsesta! Saatte varmasti mukavia, ikimuistoisia kokemuksia Maltalla asumisesta. Aurinkoisia hetkiä sinne! <3 :)-Nina

    VastaaPoista
  2. Kiitos!♡ Monenlaisia kokemuksia kyllä :) Aurinkoista kevättä sinnekkin.♡

    VastaaPoista